”Graffiti wordt meer en meer geaccepteerd en steeds populairder. Het heeft het rauwe, authentieke van de straat; dat spreekt mensen aan.
Een graffitiwand leeft, je voelt dat er met passie aan is gewerkt”
.

Kings of Colors is ontstaan vanuit een grote wens en sterke behoefte om een platform te bieden aan een niche binnen de hedendaagse kunst: graffiti en streetart. Kunst is een essentieel onderdeel van onze samenleving. Kunst beïnvloed de manier waarop we denken, de wijze waarop we tegen dingen aankijken, hoe we ons voelen, hoe we ons uiten en hoe we ons als persoon ontwikkelen. Kunst verbindt mensen en het vergroot de onderlinge aantrekkingskracht.

Met het Kings of Colors delen wij onze passie voor met name graffiti en streetart. Ons motto is niet voor niets ‘de straat als podium’. Er gebeurt zoveel moois op straat! We willen graffiti en streetart benaderbaar maken zodat iedereen ervan kan genieten. Ons doel: door middel van kunstzinnige muurschilderingen lelijke bekladdingen voorkomen, bewoners en voorbijgangers een prettig gevoel geven en bijdragen aan de sociaal-culturele ontwikkeling in wijken en steden.

Naast een jaarlijks terugkerend festival, gehouden op diverse terreinen in Den Bosch, zijn we vooral in te huren voor het tegengaan van ongewenste bekladdingen op wanden en gebouwen en het maken van muurschilderingen voor diverse organisaties en bedrijven. We ontwikkelen samen met de opdrachtgever een bij de organisatie passende muurschildering en plaatsen die op de wand. Door de grote vraag naar de mogelijkheden voor kinderfeesten of teambuilding dagen van klanten, geven we steeds vaker graffiti workshops voor kinderen en bedrijven en zijn daarnaast live aan het werk te zijn bij diverse evenementen zoals The Notorious IBE, het WOOH HAH! festival en het Hippe Happen festival.

Jan Henk van Ieperen

Vind je ons inspirerend en wil je meer weten over graffiti workshops, een festival organiseren of een muurschildering voor je bedrijf of in je gemeente laten uitwerken dan komen we graag met je in contact.